Uutiskirje 03/2022

Kuvakkeet ja suunnitteluominaisuudet

Tässä kuussa olemme keskittyneet ensisijaisesti moniin pieniin suunnitteluominaisuuksiin, joita monet asiakkaat ovat meiltä pyytäneet. Tämä sisältää esimerkiksi sen, että käyttötarkoituksissa, painikkeissa ja linkeissä voi nyt olla omat kuvakkeet, että useita HTML- ja CSS-koodeja voidaan nyt tallentaa tai että palveluntarjoajaluetteloiden ja evästeluetteloiden tarkemmat asetukset ovat mahdollisia.

Lisää uusia maita

Uutta tässä kuussa on myös monien uusien lakialueiden tuki. Toistaiseksi tuemme GDPR/ePrivacy Euroopassa, CCPA/CPRA Kaliforniassa, PIPEDA Kanadassa ja LGPD Brasiliassa. Uutta tässä kuussa ovat Meksikon, Argentiinan, Nigerian, Etelä-Afrikan, Etelä-Korean, Venäjän, Turkin, Israelin, Kiinan ja Thaimaan oikeusperustat. Kaikille näille alueille on nyt erilliset asetukset (riippuen valitusta paketista) ja vastaavat lakitekstit ja kappaleet on tallennettu järjestelmään.

Dynaaminen sisällön esto

Monet ranskalaiset julkaisijat halusivat erityisesti laajentaa dynaamista sisällön estoa. Estoa käytetään esimerkiksi YouTube-videon estämiseen ja sen aktivoimiseen vain suostumuksella. Uusimman päivityksen myötä ominaisuutta on laajennettu entisestään, ja sitä voidaan nyt soveltaa mihin tahansa web-sivun elementtiin. Tyypillinen käyttötapaus olisi, että uutissivusto estää tekstit, jos siihen ei ole suostumusta. Lisää ohjeessamme.

Lisää uusia ominaisuuksia ja muutoksia

Kuten aina, tässä kuussa oli monia muita pieniä uusia ominaisuuksia ja muutoksia. Mainitsemisen arvoinen tässä on erityisesti pinojen/pinojen muuntaminen tililtä CMP:ksi, visuaalisen suunnittelueditorin yksinkertaisempi ja selkeämpi toiminta sekä Applen ATT-järjestelmän parempi tuki.