Uusi

Uutiskirje 2021/03


Lisää nopeutta konepellin alla

Tässä kuussa olemme tehneet paljon ”konepellin alla” muutoksia. Joten siivosimme skriptimme ja rakensimme uudelleen palvelininfrastruktuurimme. Asiakkaillemme ja heidän verkkosivuillaan kävijöille tämä näkyy ennen kaikkea CMP:n ja käyttöliittymän nopeampana. Lisäksi erilaisia pieniä bugeja on korjattu.

omia kieliä

Tuemme tällä hetkellä yli 30 kieltä. Jos tämä ei riitä tai jos haluat tukea tiettyjä murteita, voit tehdä sen nyt: Uusia kieliä ja murteita voidaan nyt luoda ja käyttää CMP:ssä. Kuten kaikilla ”järjestelmäkielillä”, voit mukauttaa kaikki suostumuskerroksen tekstit ja tunnisteet tähän ja siten osoittaa käyttäjiäsi entistä tarkemmin.

Webinaarit maaliskuussa

Koska kiinnostus viime webinaarejamme kohtaan on korkea, pidämme webinaareja jälleen maaliskuussa. Täällä jatketaan temaattisesti siitä mihin viimeksi jäimme ja syvennytään raportoinnin, optimoinnin, TCF:n ja eräiden tärkeiden työkalujen aiheisiin. Webinaarit ovat ilmaisia.

 • Webinaari: Suostumusten hallinta verkkomarkkinoinnissa
  (24.03 14:00 saksaksi)
  Lisätiedot ja ilmoittautuminen
 • Webinaari: Suostumusten hallinta julkaisijoille ja markkinoijille
  (26.03 14:00 saksaksi)
  Lisätiedot ja ilmoittautuminen
 • Webinaari: GDPR:n noudattaminen on tehty helpoksi
  (23.03 16:00 saksaksi)
  Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisää uusia ominaisuuksia ja muutoksia

 • Suunnitteluvaihtoehto 3 painikkeelle tervetulotasolla
 • Virheenkorjauksia integroitaessa Twitteriä, Youtubea ja muita
 • Mahdollisuus sammuttaa CSS
 • Uusia ominaisuuksia jälleenmyyjille
 • … ja paljon enemmän.

lisää kommentteja

EDPB opinion on pay or consent model
Oikein, Uusi

EDPB :n äskettäinen päätös ”Suostumus tai maksa” -malleista verkkoalustoille

Alankomaiden, Norjan ja Saksan (Hamburgin) sääntelyviranomaiset ovat pyytäneet Euroopan tietosuojaneuvostolta ( EDPB ) lausuntoa siitä, voivatko suuret verkkoalustat käyttää käyttäytymiseen perustuvassa mainonnassa ”suostumus tai maksa” -malleja pätevästi ja vapaaehtoisesti. käyttäjän suostumus. Taustalla oli Metan lokakuussa 2023 lanseeraama tilausmalli, jossa käyttäjillä on mahdollisuus joko maksaa kuukausimaksua Metan palvelujen käytöstä ilman mainontaa tai käyttää palveluita ilmaiseksi ja […]
New regulations US 2024
Oikein

Yhdysvaltain uudet tietosuojalait astuvat voimaan vuonna 2024: Päivitä Yhdysvaltoihin liittyvät tietosuoja-asetukset

Yhdysvalloissa uudet tietosuojalait tulevat voimaan vuoden 2024 toisella puoliskolla – Floridassa, Texasissa, Oregonissa ja Montanassa . Yritysten, jotka toimivat näissä osavaltioissa tai joilla on asiakkaita näissä osavaltioissa, on tarkistettava tietosuojakäytäntönsä varmistaakseen, että ne noudattavat uusia tietosuojalakeja. Helpottaaksemme tätä prosessia, tässä artikkelissa selitämme ensin, mistä hallintapaneelista löydät Yhdysvaltoihin liittyvät tietosuoja-asetukset lakeille, jotka ovat jo tulleet voimaan […]