Privacy Policy Generator

Luo yhdellä napsautuksella

Verkkosivustoille ja sovelluksille, yhteensopiva useiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.

  • GDPR ja FADP (Sveitsi)
  • Saatavilla 8 kielellä
  • Helppo integrointi liittämällä koodi verkkosivustollesi
  • Itsestään päivittyvä ”elävä” asiakirja
  • Integroitu saumattomasti consentmanager evästebanneriin
Datenschutzerklärung Generator consentmanager

Tietosuojailmoitus on pakollinen

Tietosuojalait, kuten GDPR ja liittovaltion tietosuojalaki ( FADP ) Sveitsissä, edellyttävät, että verkkosivustot tarjoavat tietosuojakäytännön henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä varten. Tietosuojalausumalla vakuutat asiakkaillesi, että heidän tietojaan kerätään laillisesti.

Tietosuojakäytäntö on kirjallinen lausunto, joka sisältää tietoja siitä, kuinka verkkosivustosi kerää, käsittelee ja tallentaa henkilötietoja käyttäjiltäsi.

Nopeaa ja helppoa: Luo varoittava tietosuojailmoitus

Jos olet ostanut Agency tai Enterprise , voit käyttää tietosuojakäytäntöjen luontiohjelmaamme kojelaudaltasi ja luoda lainmukaisen tietosuojakäytännön muutamassa minuutissa. Basic tai uudemman käyttäjille voit joustavasti käyttää valikon lisäosana tietosuojailmoitusgeneraattoria> Tili> Lisää lisäosia .

consentmanager -tietosuojakäytäntögeneraattorin ominaisuudet

Monikielinen tuki

Luo tietosuojakäytäntöjä jopa 32 eri kielellä.

GDPR:n ja muiden lakien automaattinen noudattaminen

Luo tietosuojailmoitukset, jotka täyttävät GDPR:n tai FADP /LPD:n vaatimukset.

Integrointi yleisten alustojen kanssa

Yhteensopiva Shopifyn, Hubspotin, WordPressin, Piwikin ja muiden suosittujen alustojen ja työkalujen kanssa.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Intuitiivinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää myös ei-teknisille ihmisille.

Säännölliset päivitykset

Automaattiset päivitykset tietosuojalakien muuttuessa talon sisäiseltä lakiasiantuntijoiltamme.

Helppo upotus

Kopioimalla ja liittämällä koodin voit helposti upottaa järjestelmän alatunnisteeseen tai muihin sivustosi alueisiin.

Välitön esikatselu

Tutustu tietosuojakäytäntöön ennen julkaisua ja sen jälkeen.

Luotettava asiakastuki

24/7 asiakastuki vastaa kysymyksiin ja auttaa ongelmissa.

Yleisten käyttöehtojesi ja oikeudellisten huomautusten integrointi

Tämä varmistaa, että kaikki liiketoimintakäytännöt ovat täysin laillisesti suojattuja

Yksinkertainen upottaminen kolmessa vaiheessa: Näin

CMP:n upotusosiossa voit suorittaa viimeiset vaiheet tietosuojakäytäntösi lisäämiseksi kolmella yksinkertaisella napsautuksella.

 

  1. Määritä ensin asetuksesi valitsemalla haluamasi muoto ja kieli tietosuojakäytäntökoodin luomiseksi.

2. Kopioi ja liitä koodi sitten verkkosivustosi alatunnisteeseen.

3. Esikatsele tietosuojakäytäntöäsi consentmanager hallintapaneelissa varmistaaksesi, että koodi toimii oikein asennuksen jälkeen ja että se on täysin mukautettu verkkosivustosi suunnitteluun ja ulkoasuun.

✅ Ne on jo tehty!

Kuvakaappaus consentmanager luomasta tietosuojakäytännöstä

Generaattori tarjoaa sinulle useita integrointivaihtoehtoja sekä linkin yleisiin käyttöehtoihisi tai oikeudelliseen huomautukseen . Tämä tarkoittaa, että kaikki liiketoimintakäytäntöjesi osa-alueet ovat suojattuja. Mene vain CMP:hen uudessa käyttöliittymässä ja valitse Valikko> CMP:t> Tietosuojakäytäntö.

Privacy Policy Generator Dashboard

Tietosuojalakien edellyttämä

consentmanager tietosuojakäytäntöjen luontiohjelma tarjoaa räätälöidyn lähestymistavan tietosuojakäytäntösi luomiseen yrityksesi ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti. Työkalumme tarjoaa joustavuutta lainsäädäntökehyksen valinnassa. GDPR , erityisesti artiklat 13 ja 14 , määrittelee, mitä tietoja tietosuojakäytännössä on oltava. Samoin Sveitsin liittovaltion tietosuojalaki ( FADP ) , erityisesti sen 19 artikla , edellyttää, että käyttäjille on tiedotettava riittävästi heidän henkilötietojensa keräämisestä ja käsittelystä. Voit käyttää generaattoriamme varmistaaksesi, että tietosuojailmoituksesi tai tietosuojailmoituksesi täyttää nämä vaatimukset.

Tietosuojakäytäntö verkkosivustoille, mobiilisovelluksille, sähköiselle kaupankäynnille, Facebookille ja muille

Generaattorimme sopii yrityksille kaikilla toimialoilla ja tarjoaa yksinkertaisen ja tehokkaan tavan tehdä verkkosivustostasi, Shopify- tai WordPress- sivustasi GDPR-yhteensopivia. Ylläpidät verkkokauppaa , hallinnoit Facebook- sivua tai kehität sovellusta – työkalumme luo sinulle räätälöidyn tietosuojailmoituksen.

Tarkistuslista: Mitä tietosuojailmoituksen tulee sisältää?

Jos verkkosivustosi tai sovelluksesi kerää henkilötietoja suoraan käyttäjiltä, ​​tietosuojakäytännössäsi on oltava muun muassa seuraavat tiedot:

  1. Yrityksen tiedot
    • Yrityksesi nimi ja yhteystiedot
    • Tiedot edustajastasi
    • Tietosuojavastaavan yhteystiedot
  2. Käsittelytarkoitukset
    • Selkeä tietojenkäsittelyn tarkoitus sovellettavan lainsäädännön perusteella
    • Esitä organisaatiosi tai kolmansien osapuolien oikeutetut edut
  3. Tietojen vastaanottaja
    • Henkilötietojen vastaanottajien paljastaminen
    • Yksityiskohdat tietojen siirrosta kolmansiin maihin, mukaan lukien sovelletut turvatoimenpiteet
  4. Tietovarasto
    • Tietojen säilytysaika tai tämän ajanjakson määrittämisperusteet
  5. Asianomaisten henkilöiden oikeudet
    • Rekisteröityjen oikeuksien tunnustaminen
    • Mahdollisuus peruuttaa suostumus milloin tahansa
    • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
    • Tietojen toimittamatta jättämisen seurausten ymmärtäminen lain tai sopimuksen niin vaatiessa
  6. Automatisoitu päätöksenteko
    • Tietoa automatisoitujen päätöksentekojärjestelmien käytöstä, mukaan lukien profilointi
    • Selitys tällaisten järjestelmien asetuksista, toiminnoista ja vaikutuksista

consentmanager tietosuojailmoitusgeneraattorin avulla voit täyttää kaikki yllä olevat valintaruudut muutamalla hiiren napsautuksella.

Olemme jo auttaneet yli 25 000 verkkosivustoa noudattamaan GDPR-, TTDSG- ja e-tietosuojavaatimuksia.

Asiakkaidemme joukossa on joitain maailman suurimmista verkkosivustoista ja tunnetuimmista tuotemerkeistä.

… ja paljon muuta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Etkö ole varma, tarvitsetko CMP:tä?

Olemme koonneet yleisimmät kysymykset tähän, jotta voimme auttaa sinua muun muassa GDPR:n, CMP:n ja suostumuksen kanssa.

Jotta voit luoda verkkosivustollesi tietosuojakäytännön, joka on yhteensopiva tärkeimpien tietosuojasäännösten, kuten EU:n GDPR:n ja Yhdysvaltojen CCPA:n tai VCDPA:n, kanssa, sinun on varmistettava, että se sisältää muutamia avainkomponentteja. Jos olet epävarma verkkosivustosi tietojenkäsittelytoiminnoista ja tarvitset yleiskatsauksen verkkosivustollasi jo käytetyistä evästeistä tietääksesi, mitkä evästeet on lueteltava käytännössäsi, voit tarkistaa ne ilmaisella evästeiden noudattamisen tarkistuksella .

Tietosuojakäytäntösi tulee sisältää ensin luettelo kaikista yrityksesi keräämistä henkilötiedoista. Tämä voi sisältää mitä tahansa, jolla voidaan tunnistaa henkilö, kuten nimet, osoitteet, sähköpostiosoitteet, maksutiedot, biometriset tiedot ja paljon muuta. Seuraavaksi vaaditaan selkeä selitys käyttäjiltäsi kerättyjen henkilötietojen käytöstä. Näitä ovat esimerkiksi markkinointitarkoitukset, omien palveluiden parantaminen, profiilien luominen, kohdennettu mainonta tai tietojen välittäminen kolmansille osapuolille. Jos haluat luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille tai yli rajojen, sinun on ilmoitettava tämä myös tietosuojailmoituksessasi. Kerro käyttäjillesi heidän oikeuksistaan. Pidä käyttäjäsi ajan tasalla kaikista tietosuojakäytäntösi päivityksistä tai muutoksista. Tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että tietosuojakäytäntösi on ajan tasalla, ja joissain tapauksissa sinun on hankittava uudelleen käyttäjän suostumus. Lopuksi sinun tulee varmistaa, että tietosuojakäytäntösi on aina helppo löytää verkkosivustoltasi.

Kyllä, yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että verkkosivustot tarjoavat tärkeitä tietoja tietosuojaselosteen tai -ilmoituksen muodossa, erityisesti koskien henkilötietojen keräämistä, siirtoa tai käsittelyä käyttäjiltä EU:ssa. Katso lisätietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklasta.

Yleisen tietosuojakäytännön käyttäminen verkkosivustollasi on mahdollista, mutta ei yleensä suositeltavaa. Tietosuojakäytännöt tulee räätälöidä yrityksesi erityisten tietojenkäsittelykäytäntöjen mukaan. Tämä sisältää keräämiesi erityyppisten henkilötietojen määrittelyn, kuinka käytät niitä, kenelle jaat ne ja kuinka pidät ne turvassa. Koska eri verkkosivustoilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, yleinen tietosuojakäytäntö ei välttämättä täytä kaikkia erityisiä lakisääteisiä tarpeitasi, mikä voi johtaa siihen, että sinut alttiina lait, kuten yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Euroopassa, Kalifornian kuluttajatietosuojalaki (CCPA) ), ja muut eivät täytä.

Jos verkkosivustosi tai yrityksesi käsittelee henkilötietoja eikä sinulla ole tietosuojakäytäntöä, rikot tietosuojalakeja, kuten EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). GDPR:n mukaan sakkoja voi olla enintään 20 miljoonaa euroa tai enintään 4 prosenttia yrityksen vuosittaisesta maailmanlaajuisesta liikevaihdosta sen mukaan, kumpi on suurempi. Muissa maissa on samanlaisia ​​rangaistuksia. Lisäksi tietosuojan läpinäkyvyyden puute voi johtaa luottamuksen menettämiseen käyttäjien ja asiakkaiden keskuudessa ja vahingoittaa yrityksen imagoa.

Tietosuojakäytännöllä itsessään ei ole viimeistä voimassaolopäivää, mutta se tulee tarkistaa ja päivittää säännöllisesti, jotta se kuvastaa edelleen nykyisiä tiedonkeruu- ja käsittelykäytäntöjä. Jos muutat tiedonkeruu- tai käsittelymenetelmiäsi, tietosuojakäytännössäsi on otettava nämä muutokset huomioon. Myös lait ja määräykset voivat muuttua. Tietosuojailmoituksesi on aina oltava voimassa olevien lakien mukainen.

Huomaa, että emme voi tarjota oikeudellista neuvontaa. Jotkut tämän UKK:n kohdat voivat myös muuttua ajan myötä tai tuomioistuimet voivat tulkita niitä eri tavalla. Siksi sinun tulee aina kääntyä asianajajasi puoleen!