Cookie Consent Manager International

Jos sinulla on kansainvälinen verkkosivusto tai asiakkaita ympäri maailmaa, tietosuojatarve ylittää GDPR :n . Tietyt tietosuojakäytännöt, kuten Kalifornian CCPA tai Brasilian LGPD, voivat olla merkityksellisiä riippuen siitä, missä toimit. Joka tapauksessa arkaluonteisten tietojen juridisesti turvallisen käsittelyn kannalta on tärkeää, että ConsentManager on kansainvälisesti suuntautunut. Vain jos käytetyt evästeratkaisut täyttävät kansainväliset tietosuojavaatimukset, olet turvassa laillisesti.

Weltkarte Consent-Management

Osallistuminen vaaditaan

Evästeen suostumus julkaisijoille ja laillinen tausta

  • Jos käyttäjät vierailevat verkkosivustollasi, heidän on aktiivisesti annettava suostumuksensa evästeiden seurantaan. EU:ssa pätee muutettuna myös sitova lainsäädäntö muissa maissa ympäri maailmaa. Mitä tarkalleen ottaen sovelletaan? Suostumuksenhallintaratkaisujemme avulla voit näyttää oikeat evästebannerit maailmanlaajuisesti.
    Turvallisuus tarjotaan laillisesti sitovilla ratkaisuilla. Ja toimitamme. Testaa meitä ilman velvoitteita!

  • GDPR – ja sen jälkeen

    GDPR tai kansainvälinen GDPR ei koske vain EU:ta vaan koko Euroopan talousaluetta (ETA). Siksi kansainväliset evästeiden suostumusratkaisut ovat tärkeitä kaikille kaupallisten verkkosivustojen ylläpitäjille. Tärkeyttä pahentaa liittovaltion tuomioistuimen (BGH) toukokuussa 2020 antama tuomio. Mainonta- ja markkinatutkimustarkoituksiin käytettävät evästeet vaativat yleensä käyttäjän tietoisen suostumuksen. Tämä vaikuttaa kaikkiin tietoihin riippumatta siitä, ovatko ne henkilötietoja.

  • Suostumuksenhallintaratkaisumme tarjoavat ylikansallista läpinäkyvyyttä. Mitä tahansa voi soveltaa eri säännöksiin. Toimitamme räätälöityjä ratkaisuja kansainvälistymisasteesi ja palvelemiesi tai valloittamiesi markkinoiden mukaan. Euroopasta Yhdysvaltoihin ja Latinalaiseen Amerikkaan.

  • CCPA

    Käsitteletkö kalifornialaisten kuluttajien henkilötietoja ja harjoitatko siellä liiketoimintaa? Sitten sinun tulee pitää silmällä CCPA:ta (California Consumer Privacy Act). Tiedämme erityisehdot ja toteutamme turvallisia ja lainmukaisia ratkaisuja, jos vaatimukset täyttyvät.
    CCPA:n noudattamatta jättämisestä voi seurata sakko. Jos Consent Manager International ottaa myös CCPA:n huomioon, olet verkkosivuston ylläpitäjänä laillisesti suojatulla puolella.
    Teemme verkkosivustostasi CCPA-yhteensopivan. Testaa vain!

Lakimiesten ja tietosuojavastaavien suosittelema

Edusi yhdellä silmäyksellä

Tietosuoja asiakkaillesi

Suojaa asiakkaitasi ja luo luottamusta . Noudattamalla kaikkia soveltuvia CCPA:n ja GDPR:n tietosuojasäännöksiä vierailijat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi kanssasi. Tämä pidentää oleskelun kestoa ja muuntoprosenttia!

Suoja oikeusjuttuja vastaan

Vain silloin, kun verkkosivustosi on CCPA-yhteensopiva, voit olla turvassa oikeudenkäynneiltä ja sakoilta. Käytä suostumushallintaamme CCPA-säännösten optimaaliseen noudattamiseen ja kuluttajien pyyntöjen helpon toteuttamiseen.

kasvattaa mainostuloja

Mainostajat haluavat olla varmoja siitä, että heidän sijoituksensa ovat CCPA:n mukaisia. CCPA-työkalumme avulla myyt enemmän liikennettä mainostajille ja kasvatat siten liikevaihtoasi.

Turvallinen Euroopassa

Tallennamme kaikki tiedot suojattuihin tietokantoihin ja yksinomaan palvelimille Euroopassa.

Muut kansainväliset tietosuojalait

  • Kanada

    Esityslista vahvistettiin Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen (Euroopan yhteisöjen tuomioistuin) päätöksellä. Jos käyttäjät vierailevat verkkokaupassasi, seurantaa evästeiden avulla ei voi enää tapahtua vain implisiittisen suostumuksen jälkeen. Se, mitä haluat seurata, on ilmoitettava selvästi . Asiakas tai mahdollinen asiakas voi suostua käsittelyyn tai vastustaa sitä. Tästä syystä opt-in-ratkaisut ovat pakollisia verkkokaupoissa ja muilla verkkosivustoilla.

  • Intia

    Suurella mantereella käsitellään tietosuojalakia (PDP Bill) koskevaa tietosuojalakia.

  • Singapore

    Täällä henkilötietojen suojalaki (PDPA) varmistaa henkilötietojen suojan.

  • Brasilia

    Latinalaisen Amerikan suurimmassa maassa Lei Geral de Proteção de Dadosin (LGPD) tietosuojavastaavat kiinnittävät huomiota yritysten ja organisaatioiden henkilötietojen käsittelyyn ja käsittelyyn. Tämä tietosuojalaki koskee myös Brasiliassa toimivia yrityksiä ja yhtä lailla asiakkaita Brasiliassa palvelevia yrityksiä.

Varoitukset ja sakot uhkaavat, jos paikallisia lakeja ei noudateta. Siksi sinun on parempi ryhtyä varotoimiin ja käyttää meidän kaltaista suostumuksen hallintaratkaisua.

Tietysti suostumusmanager toimii myös …

Evästeen suostumusmanagerin edut kansainvälisille yrityksille

  • Suostumuspäällikkö on kansainvälisille yrityksille
    arvokas työkalu useista syistä. Suostumuspäälliköt ovat maailmanlaajuisesti saatavilla olevia teknisiä alustoja. Työsi on automaatio
    Vierailijoilta suostumuksen saaminen heidän tietojensa käsittelyyn.

  • Yritykset voivat hyötyä suostumuksen hallintaratkaisuistamme käytännöllisellä ja yksinkertaisella tavalla. kansallisia ja kansainvälisiä . Evästebannerit näytetään teknisesti ja laillisesti kunkin maan lakien mukaisesti, mikä luo selkeyttä kaikille osapuolille.

  • Helppo integrointi

    Hyvä suostumuspäällikkö kansainvälisesti toimiville yrityksille voi olla intuitiivinen
    integroida verkkosivustoosi. Yksinkertainen käsittely varmistaa, että jopa käyttäjät ilman suurta teknistä asiantuntemusta
    hyötyä automaattisesta suostumuksen saamisesta.

  • Kansainväliset lait

    Katamme laajimman mahdollisen valikoiman tietosuojakäytäntöjä
    pois. Tärkeimmät voimassa olevat toimeenpantavat lait edustavat kansainvälisiä evästebannereitamme. Siksi meillä on kansainvälisesti ja EU:n rajojen ulkopuolella toimiville yrityksille erityiset suostumuspäälliköt, jotka ottavat huomioon kansainväliset ohjeet, kuten CCPA, PEPIDA tai LGPD .

  • Teknisesti virheetön

    Hyvä kansainvälisten yritysten suostumuspäällikkö estää evästeet automaattisesti, kun olet kopioinut evästeen suostumuskoodin verkkosivustollesi. Myöhemmin aktiivisena oleva evästeindeksointirobotti toimii myös automaattisesti .
    Mitä evästeitä verkkosivustollesi asetetaan? Tarkista vain tästä!

  • Responsiivinen muotoilu

    Evästeratkaisumme kansainvälisesti toimiville yrityksille voidaan räätälöidä joustavasti . Responsiivinen suuntautuminen ymmärretään modernilla
    suostumusjohtajat itse. Tähän sisältyy myös suostumusbannerin ulkoasun mukauttaminen loppulaitteen vaatimuksiin – riippumatta siitä, onko kyseessä älypuhelin, tabletti tai iPhone
    tai iPad . Android tai iOS . Tämä edistää positiivista käyttökokemusta, vahvistaa luottamusta ja tarjoaa läpinäkyvyyttä.

  • luottamusta ja avoimuutta

    Tietoisuus merkityksestä kasvaa. Ei vain GDPR:n käyttöönoton jälkeen. Suostumuksenhallintaratkaisujemme avulla pysyt ajan tasalla, myös kansainvälisesti. Luot läpinäkyvyyttä siitä, mitä jälkiä asiakkaat haluavat jättää verkkosivustollesi. Ja luo korvaamaton resurssi: Trust .

Usein Kysytyt Kysymykset

Etkö ole varma, tarvitsetko CMP:tä?

Olemme koonneet yleisimmät kysymykset tähän, jotta voimme auttaa sinua muun muassa GDPR:n, CMP:n ja suostumuksen kanssa.

Nämä ovat kansainvälisen tietosuojatarpeen mukaisia ohjelmistoratkaisuja, jotka huomioivat asiaa koskevat ohjeet. Näitä ovat Euroopan talousalueen GDPR:n lisäksi esimerkiksi Kalifornian CCPA tai Brasilian LGPD-direktiivi. ConsentManager näyttää kävijöillesi suostumusbannerin. Ennen kuin asiakkaat näkevät sisällön, heiltä pyydetään suostumus tietojen käsittelyyn.

Jos vierailijasi eivät anna suostumustaan tietojen käsittelyyn, tietoja ei siirretä. Sivuston toiminnan teknisesti edellyttämät evästeet ovat poikkeus.

Vaaditaan ns. opt-in, eli ensimmäiset evästeet voidaan kerätä vain nimenomaisen suostumuksen jälkeen. Ainoat poikkeukset tästä ovat evästeet, jotka ovat teknisesti välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Suostumuksen tai osallistumisen saaminen helpottuu tai automatisoituu ConsentManagerin kautta.

Huomaa, että emme voi tarjota oikeudellista neuvontaa. Jotkut tämän UKK:n kohdat voivat myös muuttua ajan myötä tai tuomioistuimet voivat tulkita niitä eri tavalla. Siksi sinun tulee aina kääntyä asianajajasi puoleen!