meistä

Tiimimme koostuu lain, markkinoinnin, tuotekehityksen, julkaisutoiminnan ja monien muiden alojen asiantuntijoista. Yhdessä yhdistämme useiden satojen vuosien toiminnan omilla osaamisalueillamme.

Toimitusjohtajat

img
Jan Winkler

Jan on perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt AdTech-alalla yrityksille, kuten AdTiger tai AdSpirit 15 vuoden ajan.

suostumusmanager GmbH

img
Christofer Linusson

Christofer johtaa Saksan haaratoimistoa Hampurissa. Hän on kutsunut digitaalista teollisuutta erikoisalakseen noin 10 vuoden ajan.

suostumusmanager GmbH

img
Götz Sielk

Götz keskittyy markkinointiin ja kasvuun. Hän on liiketoiminnan asiantuntija ja työskennellyt digitaalisten tuotteiden parissa AOL:lle ja IMG:lle yli 20 vuotta.

suostumusmanager GmbH

img
Hanna Melin

Hanna on talousjohtajamme. Hän työskenteli yli 10 vuoden ajan rahoitus- ja valvontatehtävissä sellaisissa yrityksissä kuin Bombardier Transport.

suostumusmanager GmbH

img
Falko Berg

Falko on teknologiajohtajamme ja tuo monien vuosien kokemuksen AdTech-teollisuudesta tiimiimme.

suostumusmanager GmbH

img
Olivier Chouraki

Olivier on ohjelmistosuunnittelija ja yrittäjä, jolla on 15 vuoden kokemus digitaalisen mainonnan alalta.

suostumusmanager GmbH

Sijainnit

ConsentManager perustettiin alun perin Ruotsissa ja tämä on pääkonttorimme. Koska olemme olleet markkinoilla pitkään, olemme vähitellen lisänneet tytäryhtiöitä yksittäisiin maihin. Tukholmassa (SE) sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on asiakaspalvelumme Hampurissa (DE) ja Pariisissa (FR) sekä kehittäjäryhmämme Berliinissä (DE) ja Zürichissä (CH).

CMP

Etkö ole varma, tarvitsetko CMP:tä?

Jos et ole varma tarvitsetko CMP:tä vai et, ota yhteyttä - autamme sinua löytämään oikean ratkaisun yrityksellesi!

Ottaa yhteyttä