meistä

Tiimimme koostuu lain, markkinoinnin, tuotekehityksen, julkaisutoiminnan ja monien muiden alojen asiantuntijoista. Yhdessä yhdistämme useiden satojen vuosien toiminnan omilla erikoisaloillamme.

Toimitusjohtajat

Jan Winkler

Jan on perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt AdTech-alalla yrityksille, kuten AdTiger ja AdSpirit 15 vuoden ajan.

Christofer Linusson

Christofer johtaa Saksan haaratoimistoa Hampurissa. Hän on kutsunut digiteollisuutta erikoisalakseen noin 10 vuoden ajan.

Götz Sielk

Götz keskittyy markkinointiin ja kasvuun. Hän on liiketoiminnan asiantuntija ja työskennellyt digitaalisten tuotteiden parissa AOL:lle ja IMG:lle yli 20 vuotta.

Hanna Melin

Hanna on talousjohtajamme. Hän työskenteli yli 10 vuotta rahoitus- ja valvontatehtävissä sellaisissa yrityksissä kuin Bombardier Transport.

Falko Berg

Falko on teknologiajohtajamme ja tuo useiden vuosien kokemuksen AdTech-alalta tiimiimme.

Olivier Chouraki

Olivier on ohjelmistosuunnittelija ja yrittäjä, jolla on 15 vuoden kokemus digitaalisen mainonnan alalta.

Sijainnit

nõusolekumanager perustettiin alun perin Ruotsissa ja pääkonttorimme on täällä. Pitkän markkinoillamme olemisen vuoksi tytäryhtiöitä on lisätty yksittäisiin maihin pala kerrallaan. Tukholmassa (SE) sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on asiakastukemme Hampurissa (DE) ja Pariisissa (FR) sekä kehitysryhmämme Berliinissä (DE) ja Zürichissä (CH).