Datan suojelu

Huomaa: Tämä tietosuojaseloste koskee VAIN niitä tietoja, joita käsittelemme, kun vierailet tai käytät verkkosivustoamme. Tietosuojaseloste EI kuvaa tietojen käsittelyä kolmansien osapuolien sivustoilla osana palveluamme suostumuksen antajana. Huomioithan myös, että teemme KAIKKIEN asiakkaidemme kanssa tilausten käsittelysopimuksen (AVV) ja että suoritamme tietojenkäsittelyn YKSINOMAISESTI urakoitsijana (”käsittelijä”). Emme käsittele asiakkaidemme verkkosivuilla olevia tietoja omiin tarkoituksiinmme, vaan yksinomaan asiakkaidemme puolesta ja puolesta.

yleiskatsaus

Keitä me olemme?

Me (”consentmanager”) olemme ruotsalais-saksalainen verkkopalveluiden tarjoamiseen erikoistunut yritys. Kehitämme ja levitämme samannimistä ”consentmanager” -työkalua. Tätä voidaan käyttää vierailijan suostumuksen tallentamiseen ja hallintaan verkkosivustolle (puhekielessä ”evästebanneri”).

Kuinka tavoitan suostumusjohtajan?

Postitse: nõusolekumanager AB, Haltegelvägen 1b, 72348 Västeras, Ruotsi

Sähköpostitse: info@consentmanager.net

Puhelimella: +46703823647 (ei tukea!)

… tai yksinkertaisesti yhteydenottolomakkeemme kautta.

Mitä tapahtuu, kun vierailen sivustollasi?

Jos vierailet verkkosivuillamme, käsittelemme sinua tai laitettasi koskevia tietoja. Katso alta lisätietoja. Jos hyväksyt, asetamme myös evästeitä ja arvioimme tiedot .

Entä evästeet?

Jos hyväksyt, me tai käyttämämme työkalut voimme asettaa evästeitä laitteellesi. Lisätietoja löytyy täältä .

Mitä tiedoilleni tapahtuu?

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Meillä on myös sopimukset kaikkien palveluntarjoajien kanssa tietojesi turvaamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä lisää täällä.

Mitä oikeuksia minulla on?

Sinulla on erilaisia oikeuksia, kuten oikeus saada tietosi oikeiksi, saada ne poistetuiksi käsittelyn jälkeen tai saada niitä käsiteltyä tai luovutettua vain suostumuksellasi. Voit lukea lisää oikeuksista täältä.

Kuinka voin suojata tietoni?

Pyrimme suojaamaan tietosi parhaamme mukaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä milloin tahansa. Katso täältä lisätietoja.

Yleistä tietoa tietojesi käsittelystä

Meillä (”suostumusvastaava”) on laillinen velvollisuus ilmoittaa sinulle henkilötietojesi (jäljempänä ”tiedot”) käsittelystä, kun käytät verkkosivustoamme. Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Tämä tietosuojaseloste kertoo sinulle tietojesi käsittelyn yksityiskohdista ja lainmukaisista oikeuksistasi tähän liittyen. Termeille, kuten ”henkilötiedot” tai ”käsittely”, DSGVO:n 4 artiklan oikeudelliset määritelmät ovat ratkaisevia. Varaamme oikeuden mukauttaa tietosuojaselostetta tulevaisuutta varten, erityisesti jos verkkosivustoa kehitetään edelleen, käytetään uusia teknologioita tai muutetaan oikeusperustaa tai vastaavaa oikeuskäytäntöä. Suosittelemme, että tutustut tietosuojakäytäntöön aika ajoin ja pidät siitä tulosteen tai kopion tallenteitasi varten.

laajuus

Tietosuojaseloste koskee kaikkia suostumusmanager-sivuja, kuten suostumusmanager.de, nõusolekumanager.net, acceptmanager.fr jne. Se ei ulotu muihin palveluntarjoajien linkitettyihin verkkosivustoihin tai Internet-näkyvyyteen.

Vastuullinen

Henkilötietojen käsittelystä tämän tietosuojaselosteen puitteissa vastaa:

suostumusjohtaja AB
Haltegelvägen 1b
72348 Västeras
Ruotsi

Puhelin: +46703823647 (ei tukea!)

Sähköposti: info@consentmanager.net

Tietosuojaa koskevia kysymyksiä

Jos sinulla on kysyttävää yritykseemme tai verkkosivustoomme liittyen tietosuojasta, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

Lakimies ja tietosuojavastaava
Peter Hense

Postiosoite:

Tietosuojavastaava
c/o contractmanager AB
Haltegelvägen 1b
72348 Västeras
Ruotsi

Ota yhteyttä salatulla verkkolomakkeella:

Ota yhteyttä tietosuojavastaavaan

turvallisuus

Olemme ryhtyneet kattaviin teknisiin ja organisatorisiin varotoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, väärinkäytöltä, katoamiselta ja muilta ulkoisilta häiriöiltä. Tätä varten tarkistamme säännöllisesti turvatoimemme ja mukautamme ne tekniikan tasoon.

Sinun oikeutesi

Sinulla on seuraavat henkilötietoihisi liittyvät oikeudet, joita voit vedota meitä vastaan:

  • Oikeus saada tietoa: Voit pyytää GDPR:n artiklan 15 mukaisesti tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi.
  • Oikeus oikaisuun : Jos sinua koskevat tiedot eivät ole (tai eivät enää) pidä paikkaansa, voit pyytää oikaisua GDPR:n artiklan 16 mukaisesti. Jos tietosi ovat epätäydellisiä, voit pyytää täydentämistä.
  • Oikeus tietojen poistamiseen : GDPR:n 17 artiklan mukaisesti voit pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: GDPR: n 18 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi rajoittamista.
  • Oikeus vastustaa käsittelyä: Sinulla on oikeus erityisestä tilanteestasi johtuvista syistä milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu Artiklan 6 momenttiin. 1 s. 1 lit. e) tai palaa. f) GDPR tapahtuu 21 artiklan mukaisesti. 1 GDPR vastustaa. Tässä tapauksessa emme käsittele tietojasi enempää, ellemme pysty osoittamaan käsittelylle pakottavia oikeutettuja syitä, jotka painavat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi, ja jos käsittelyn tarkoituksena on esittää ja esittää oikeudellisia vaateita tai puolustautua niitä vastaan (Artikla 21, 1 kohta). GDPR). Lisäksi pykälän 21 momentin mukaan 2 GDPR, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin; tämä koskee myös kaikkea profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramainontaan. Kiinnitämme huomiosi vastustusoikeuteen tässä tietosuojaselosteessa vastaavan käsittelyn yhteydessä.
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi : Jos olet antanut suostumuksesi käsittelyyn, sinulla on 7 §:n mukainen oikeus. 3 GDPR peruuttamisoikeus.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen : Sinulla on oikeus saada meille antamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa (”tietojen siirrettävyys”) ja oikeus saada nämä tiedot siirretyksi toiselle vastuuhenkilölle, jos Edellytys Art. 20 pykälälle 1 lit. a, b GDPR (GDPR art. 20).

Voit puolustaa oikeuksiasi ilmoittamalla ”Vastuullinen” -kohdassa annettuihin yhteystietoihin tai valitsemamme tietosuojavastaavalle.

Jos uskot, että henkilötietojesi käsittely rikkoo tietosuojalakia, sinulla on myös GDPR artiklan 77 mukainen oikeus tehdä valitus valitsemallesi tietosuojaviranomaiselle. Tämä sisältää myös tietosuojavalvontaviranomaisen, joka vastaa vastuuhenkilöstä:
Tietojen tarkastukset, Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Tukholma, Ruotsi, imy@imy.se .

verkkosivustomme käyttöä

Periaatteessa voit käyttää verkkosivustoamme puhtaasti tiedotustarkoituksiin paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Kun pääset verkkosivuston yksittäisille sivuille tällä tavalla, vain pääsytiedot välitetään verkkotilan tarjoajallemme, jotta verkkosivusto voidaan näyttää sinulle. Täällä käsitellään seuraavia tietoja:

  • selaintyyppi/selainversio,
  • käytetty käyttöjärjestelmä,
  • selainohjelmiston kieli ja versio,
  • pääsyn päivämäärä ja aika,
  • käyttävän päätelaitteen isäntänimi,
  • IP-osoite,
  • Pyynnön sisältö (erityinen verkkosivusto),
  • pääsyn tila/HTTP-tilakoodi,
  • verkkosivustot, joihin pääsee verkkosivuston kautta,
  • Viittaus-URL (aiemmin vierailtu verkkosivusto),
  • Ilmoitus puhelun onnistumisesta
  • siirretyn tiedon määrä,
  • Aikavyöhykeero GMT:hen.

Näiden tietojen väliaikainen käsittely on tarpeen, jotta verkkosivustolla käynti ja sen toimittaminen päätelaitteellesi voidaan teknisesti mahdollistaa. Pääsytietoja ei käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen, eikä niitä yhdistetä muihin tietolähteisiin. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Oikeutettujen etumme on varmistaa verkkosivuston toimivuus sekä verkkosivuston eheys ja turvallisuus. Käyttötiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten niitä on käsitelty. Jos tietoja kerätään verkkosivuston tarjoamista varten, näin on yleensä silloin, kun lopetat vierailusi verkkosivustolla.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

seuranta

Sivustoa käytettäessä käytetään edellä mainittujen pääsytietojen lisäksi ns. evästeitä, pikseleitä, selaimen sormenjälkiä tai muita seurantatekniikoita. Evästeet ovat pieniä tietopaketteja, joissa on numerosarja ja jotka tallennetaan paikallisesti käytetyn selaimen välimuistiin tai kiintolevylle. Pikselit ovat yhden pikselin kuvia, jotka luodaan läpinäkymättömiksi tai verkkosivuston taustaväreiksi eivätkä siksi ole käyttäjän nähtävissä. Pikseli kerää myös tietoja käyttäjän käyttäytymisestä verkkosivustolla. Sormenjälkitekniikat luovat ainutlaatuisen sormenjäljen selaimen asetusten perusteella ja tunnistavat siten yksittäisen selaimen. Käyttämällä komentosarjaa, jota jokainen Internet-selain ajaa automaattisesti, voidaan joskus kerätä tietoja, kuten näytön resoluutio, käytetyt kirjasimet, käyttöjärjestelmä, laitteistotiedot ja integroidut selainlaajennukset, jotka voivat viime kädessä mahdollistaa niiden jäljittämisen. tietty käyttäjä. Seurantateknologiat tekevät verkkosivustostamme käyttäjäystävällisen. Seurantatekniikoiden käyttö voi olla teknisesti tarpeellista tai muihin tarkoituksiin (esim. verkkosivuston käytön analysointi/arviointi).

Teknisesti tarpeellisia elementtejä

Jotkut verkkosivustomme elementit edellyttävät, että käyttävä selain voidaan tunnistaa myös sivunvaihdon jälkeen. Teknisesti välttämättömissä osissa, kuten erityisesti evästeissä tai vastaavissa päätelaitteen käyttötapoissa, käsitellään seuraavia tietoja sähköisen viestinnän toteuttamiseksi tai helpottamiseksi sekä käyttäjän pyytämän tietoyhteiskunnan palvelun tarjoamiseksi:

  • Kieliasetukset,
  • fonttiasetukset,
  • Kirjautumistiedot (esim. asiakasportaaleihimme)
  • Verkkosivuston käytön analyysi (esim. tarvittavien laitteistoresurssien tarjoamiseksi)

Teknisesti välttämättömien elementtien kautta kerättyjä käyttäjätietoja ei käsitellä käyttäjäprofiilien luomiseksi. Käytämme myös ns. istuntoevästeitä, jotka tallentavat istuntotunnuksen, jonka avulla yhteiseen istuntoon voidaan liittää erilaisia pyyntöjä selaimeltasi. ”Istuntoevästeet” ovat välttämättömiä verkkosivuston käyttämiseksi. Sen avulla voimme erityisesti tunnistaa käytetyn päätelaitteen, kun palaat verkkosivustolle. Käytämme tätä evästettä tunnistaaksemme sinut myöhemmillä vierailuilla verkkosivustolla, jos sinulla on tili meillä; muuten joudut kirjautumaan uudelleen sisään joka kerta kun vierailet. Tämän käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Käsittelyyn liittyvä oikeutettu etumme on tarjota mainitut erityistoiminnot ja tehdä siten verkkosivuston käytöstä houkuttelevampaa ja tehokkaampaa. ”Istuntoevästeet” poistetaan heti, kun kirjaudut ulos tai, riippuen siitä, mitä selainta käytät ja mitkä selainasetukset olet tehnyt, kun suljet selaimen.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Teknisesti tarpeetonta seurantaa

Käytämme myös evästeitä, pikseleitä, selaimen sormenjälkiä ja muita seurantatekniikoita verkkosivustolla mahdollistaaksemme käyttäjien surffauskäyttäytymisen analysoinnin. Esimerkiksi seuraavat tiedot tallennetaan ja käsitellään:

  • Sivun katselutiheys
  • Sivuston toimintojen käyttö (esim. rekisteröityminen)

Tämän käsittelyn oikeudellinen perusta on Artiklan 6 kohdan mukainen suostumuksesi. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Teknisesti tarpeettomat evästeet, pikselit ja muut seurantatekniikat poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella seurantamenetelmän mukaan. Siltä osin kuin integroimme verkkosivustollemme kolmannen osapuolen evästeitä tai pikseleitä ja vastaavia seurantatekniikoita, osoitamme tästä sinulle erikseen alla.

Voit peruuttaa suostumuksesi kyseisen palveluntarjoajan käsittelyyn milloin tahansa avaamalla suostumustyökalun verkkosivuston vasemmassa alakulmassa olevan kuvakkeen kautta ja poistamalla valinnan Lisäasetukset-kohdasta. Käsittelyn laillisuus säilyy ennallaan, kunnes peruutus on toteutettu.

Suostumusten hallintaalustan suostumusmanager

Käytämme suostumustyökaluamme ”consentmanager” pyytääksemme verkkosivustollamme suostumusta loppulaitetietojesi ja henkilötietojesi käsittelyyn evästeiden tai muiden seurantatekniikoiden avulla. ”Consentmanagerin” avulla sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä päätelaitetietojesi ja henkilötietojesi käsittely evästeiden tai muiden seurantatekniikoiden avulla ”consentmanager” -kohdassa lueteltuihin tarkoituksiin. Tällaisia käsittelytarkoituksia voivat olla ulkoisten elementtien integrointi, suoratoistosisällön integrointi, tilastollinen analyysi, valikoimamittaus, yksilölliset tuotesuositukset ja yksilöllinen mainonta. Voit käyttää ”consentmanageria” antaaksesi tai evätäksesi suostumuksesi kaikkiin käsittelytarkoituksiin tai antaaksesi tai kieltääksesi suostumuksesi yksittäisiä tarkoituksia tai yksittäisiä kolmansia osapuolia varten. Voit myös muuttaa tekemiäsi asetuksia jälkikäteen. ”Consentmanager” -integroinnin tarkoituksena on antaa verkkosivustomme käyttäjille mahdollisuus päättää, asettavatko ne evästeet ja vastaavat toiminnot, ja tarjota heille mahdollisuus muuttaa asetuksia, jotka on jo tehty osana heidän jatkuvaa verkkosivustomme käyttöä. ”Consentmanagerin” käytön aikana käsittelemme henkilötietoja ja tietoja käytetyistä loppulaitteista. Tietosi lähetetään myös suostumusmanagerille (consentmanager AB, Håltegelvägen 1b, 72348 Västerås, Ruotsi). Tietoa tekemistäsi asetuksista tallennetaan myös päätelaitteeseen. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. c) GDPR yhdessä artiklan 7 kohdan kanssa. 1 GDPR siltä osin kuin käsittelyn tarkoituksena on täyttää lakisääteiset velvollisuudet esittää todisteet suostumuksen antamisesta. Muuten, 6 artiklan 2 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR asiaankuuluva oikeusperusta. Käsittelyyn liittyvät oikeutetut etumme ovat evästeiden käyttöön liittyvien käyttäjien asetusten ja mieltymysten tallentaminen sekä suostumusprosentin arviointi. Kahdentoista kuukauden kuluttua käyttäjäasetusten tekemisestä sinulta kysytään uudelleen suostumus. Tehdyt käyttäjäasetukset tallennetaan sitten uudelleen tälle ajanjaksolle, ellet ensin poista käyttäjäasetuksiasi koskevia tietoja tähän tarkoitukseen varatuista päätelaitteiden kapasiteeteista.

Voit vastustaa käsittelyä, jos käsittely perustuu pykälän 6 momenttiin. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Yhteydenotto yritykseemme

Kun otat yhteyttä yritykseemme, esim. B. käsittelemme antamiasi henkilötietoja (kuten etu- ja sukunimi, puhelinnumero tai Skype-nimi) sähköpostitse tai verkkosivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta vastataksemme pyyntöösi. Tiedustelujen käsitteleminen verkkosivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta on pakollista ilmoittaa nimi ja voimassa oleva sähköpostiosoite. Kun viesti lähetetään meille, myös IP-osoitteesi sekä rekisteröintipäivämäärä ja -aika käsitellään. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR tai artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. b) GDPR, jos yhteydenotto on tarkoitettu sopimuksen tekemiseen. Jos pyyntö on suunnattu sopimuksen tekemiseen, tietosi ovat pakollisia ja pakollisia sopimuksen tekemiseksi. Jos tietoja ei anneta, sopimusta ei ole mahdollista tehdä tai panna täytäntöön ottamalla meihin yhteyttä tai käsittelemällä pyyntöä. Henkilötietojen käsittely syöttömaskin kautta palvelee yksinomaan yhteydenottojen käsittelyä. Jos yhteydenotto tapahtuu sähköpostitse, tämä on myös välttämätön oikeutettu etu tietojen käsittelyyn. Muut lähetyksen aikana käsiteltävät tiedot estävät yhteydenottolomakkeen väärinkäytön ja varmistavat tietoteknisten järjestelmien turvallisuuden. Tässä yhteydessä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Poistamme tässä yhteydessä syntyneet tiedot sen jälkeen, kun käsittely ei ole enää tarpeen – yleensä kahden vuoden kuluttua viestinnän päättymisestä – tai rajoitamme käsittelyn tarvittaessa voimassa olevien lakisääteisten säilytysvelvollisuuksien noudattamiseen.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Käsittely sopimustarkoituksiin

Käsittelemme henkilötietojasi, jos ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeen yrityksemme kanssa käytävän oikeustoimen aloittamiseksi, perustelemiseksi, toteuttamiseksi ja/tai päättämiseksi. Tämän oikeusperusta johtuu 6 artiklan kohdasta. 1 s. 1 lit. b) GDPR. Tietojesi antaminen on välttämätöntä sopimuksen tekemisen kannalta ja olet sopimuksessa velvollinen antamaan tietosi saataville. Jos tietojasi ei anneta, sopimusta ei voida tehdä ja/tai panna täytäntöön. Kun tarkoitus on saavutettu (esim. sopimuskäsittely), henkilötiedot estetään tai poistetaan jatkokäsittelyä varten, ellemme ole antanut suostumustasi (esim. suostumus sähköpostiosoitteen käsittelyyn sähköisen mainospostin lähettämistä varten), Sopimusperusteinen sopimus, laillinen valtuutus (esim. valtuutus suorapostin lähettämiseen) tai oikeutettuihin etuihin perustuva (esim. varastointi vaateiden täytäntöönpanoa varten) on oikeutettu jatkokäsittelyyn.

Henkilötietojasi luovutetaan kolmansille osapuolille, jos

  • se on tarpeen oikeudellisten liiketoimien perustamiseksi, toteuttamiseksi tai lopettamiseksi yrityksemme kanssa (esim. siirrettäessä tietoja maksupalveluntarjoajalle/varustamolle, jotta se käsittelee kanssasi tehtyä sopimusta) (6 artiklan 1 kappale S. 1 lit. b ) GDPR), tai
  • alihankkija tai sijaisagentti, jota käytämme yksinomaan tarvitsemiesi tarjousten tai palveluiden tarjoamiseen, tarvitsee nämä tiedot (ellei sinulle ole nimenomaisesti ilmoitettu toisin, tällaiset apuhenkilöt ovat oikeutettuja käsittelemään tietoja vain siltä osin kuin se on on tarpeen tarjouksen tai palvelun suorittamiseksi), tai
  • täytäntöönpanokelpoinen virallinen määräys (GDPR 6 artiklan 1 kappale S. 1 lit. c) on olemassa tai
  • on täytäntöönpanokelpoinen oikeuden määräys (GDPR 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan c alakohta) tai
  • olemme lain mukaan velvollisia tekemään niin (GDPR 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan c alakohta) tai
  • käsittely on tarpeen rekisteröidyn tai muun luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi (GDPR 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan d alakohta), tai
  • se on tarpeen yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi tai julkista valtaa käytettäessä (GDPR 6 artiklan 1 kohdan virke 1 alakohta e) tai
  • voimme vedota ylivoimaisiin oikeutettuihin etuihimme tai kolmatta osapuolta paljastamaan (GDPR artiklan 6 (1) virke 1 lit. f).

Henkilötietojasi ei luovuteta muille ihmisille, yrityksille tai elimille, ellet ole antanut tosiasiallista suostumustasi tällaiseen siirtoon. Käsittelyn oikeusperusta on tällöin 6 artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Näiden tietosuojatietojen puitteissa viittaamme asianomaisiin vastaanottajiin kyseiseen käsittelytoimintoon liittyen.

Asiakastili

Jotta voit käyttää suostumusmanagerin palveluita, sinun on luotava asiakastili seuraavilla tiedoilla:

  • Etu-ja sukunimi,
  • Käyttäjätunnus,
  • Osoite,
  • sähköpostiosoite ja
  • itse valittu salasana.

Lisäksi IP-osoitteesi sekä rekisteröintipäivämäärä ja -aika käsitellään rekisteröinnin yhteydessä. Käytämme rekisteröitymiseen kaksinkertaista osallistumismenettelyä. Kun olet lähettänyt rekisteröintiä varten tarvittavat tiedot, saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Vasta kun linkki on aktivoitu napsauttamalla, asiakastilillesi luodaan pääsy ja rekisteröinti on suoritettu onnistuneesti. Myöhemmissä rekisteröinnissä (kirjautumisissa) on syötettävä ensimmäisen rekisteröinnin yhteydessä valitsemasi pääsytiedot (käyttäjätunnus ja salasana). Jos lähetettyä linkkiä ei vahvisteta 24 tunnin kuluessa, poistamme sen automaattisesti viimeistään kuukauden kuluttua. Muussa tapauksessa tietosi poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten niitä on käsitelty. Tämä koskee rekisteröintiprosessin aikana kerättyjä tietoja, kun rekisteröinti verkkosivustolla peruutetaan tai sitä muutetaan.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissäsi kirjautumisalueella:

  • muokata profiilitietojasi,
  • katso tehdyt tilaukset
  • määritä ja muokkaa suostumuksen hallintaalustaa omalle verkkosivustollesi.

Jos käytät sivuston kirjautumisaluetta, esim. B. muokataksesi tai tarkastellaksemme profiilitietojasi käsittelemme myös sopimuksen aloittamiseen tai täyttämiseen tarvittavia henkilötietoja, erityisesti osoitetietoja ja tietoja maksutavasta. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. b) GDPR. Tietojesi antaminen on välttämätöntä ja pakollista sopimuksen tekemisen ja täytäntöönpanon kannalta. Jos tietojasi ei anneta, et voi rekisteröityä etkä käyttää kirjautumisaluetta, eli sopimusta ei voi tehdä ja/tai toteuttaa. Tietosi poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita käsittelytarkoituksessa. Näin tapahtuu asiakastilin poistamisen jälkeen, ellei laki velvoita meitä säilyttämään tietoja. Tässä tapauksessa rajoitamme käsittelyä. Pakollisten kaupallisten ja verosäännösten vuoksi olemme velvollisia säilyttämään osoite-, maksu- ja tilaustietosi enintään kymmenen vuoden ajan.

Sähköpostimarkkinointi

Nykyisten asiakkaiden mainonta

Varaamme oikeuden käyttää tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitetta lakisääteisten määräysten mukaisesti lähettääksemme sinulle sähköpostitse seuraavan sisällön sopimuksen solmimisen aikana tai sen jälkeen edellyttäen, että eivät ole jo vastustaneet sähköpostiosoitteesi käsittelyä:

  • tekniset tiedot suostumuksen hallintaalustan integroinnista, määrittämisestä ja määrittämisestä,
  • suostumuksen hallintaalustan uudet toiminnot, kuten kielet, mallit, palveluntarjoajat ja uusien vaatimusten täytäntöönpano,
  • uusia tarjouksia tuotteidemme ja palveluidemme palveluista,
  • Kutsut yrityksen tapahtumiin.

Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR tai artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. b) GDPR, jos sopimuksen toteuttamista varten vaaditaan sähköisten tietojen (esim. sähköpostien lähettäminen tiedossa) lähettämistä. Jos käsittely liittyy sopimuksen täytäntöönpanoon, tietosi ovat välttämättömiä ja pakollisia sopimuksen tekemisen ja täytäntöönpanon kannalta. Jos tietojasi ei anneta, sopimusta ei ole mahdollista tehdä tai toteuttaa lähettämällä tiedotussähköpostiviestejä. Muissa tapauksissa oikeutettu etumme mainitussa käsittelyssä on palveluidemme lisääminen ja optimointi, suoramainonta ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Poistamme tietosi, kun lopetat käyttöprosessin, mutta viimeistään kolmen vuoden kuluttua sopimuksen päättymisestä.

Haluamme huomauttaa, että voit milloin tahansa vastustaa suoramainontapostin vastaanottamista ja käsittelyä suoramainontaa varten ilman, että siitä aiheutuu muita kuluja kuin perustariffien mukaiset lähetyskustannukset. Sinulla on yleinen oikeus vastustaa perusteluja (GDPR 21 artiklan 2 kohta). Voit tehdä tämän napsauttamalla vastaavassa sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai lähettämällä meille vastalauseen ”Vastuullinen” -osiossa annettuihin yhteystietoihin.

Uutiskirje

Sinulla on mahdollisuus tilata sähköpostiuutiskirjeemme verkkosivuillamme tai osana rekisteröitymistä johonkin tapahtumaamme, jonka avulla tiedotamme säännöllisesti seuraavasta sisällöstä:

  • suostumuksen hallintaalustan uudet toiminnot, kuten kielet, mallit, palveluntarjoajat ja uusien vaatimusten täytäntöönpano,
  • uusia tarjouksia tuotteidemme ja palveluidemme palveluista,
  • Kutsut yrityksen tapahtumiin.

Uutiskirjeen vastaanottamiseksi sinun on annettava nimesi tai salanimesi ja voimassa oleva sähköpostiosoite. Käsittelemme sähköpostiosoitetta sähköpostiuutiskirjeemme lähettämistä varten ja niin kauan kuin olet tilannut uutiskirjeen. Käsittelyn laillinen perusta on Artiklan 6 kohdan mukainen suostumuksesi. 1 s. 1 lit. a) GDPR.

Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käsittelyyn uutiskirjeen vastaanottamista varten milloin tahansa joko napsauttamalla suoraan uutiskirjeessä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai lähettämällä meille viestin ”Vastuullinen” -kohdassa annettuja yhteystietoja käyttäen. Tämä ei vaikuta suostumuksesi perusteella tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen peruuttamishetkeen asti.

Uutiskirjeen tilauksesi dokumentoimiseksi ja henkilötietojesi väärinkäytön estämiseksi rekisteröityminen sähköpostiuutiskirjeeseen tapahtuu ns. double opt-in -menettelyn muodossa. Pakollisiksi merkittyjen tietojen syöttämisen jälkeen lähetämme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostin, jossa pyydämme sinua nimenomaisesti vahvistamaan uutiskirjeen tilauksesi napsauttamalla vahvistuslinkkiä. Käsittelemme IP-osoitteesi, uutiskirjeen rekisteröinnin päivämäärän ja kellonajan sekä vahvistuksesi ajan. Näin varmistamme, että haluat todella saada sähköpostiuutiskirjeemme. Meillä on lakisääteinen velvollisuus todistaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn uutiskirjeen rekisteröinnin yhteydessä (DSGVO:n 7 §, 1 kohta). Tästä lakisääteisestä velvoitteesta johtuen tietojen käsittely tapahtuu pykälän 6 momentin perusteella. 1 s. 1 lit. c) GDPR. Sinulla ei ole velvollisuutta luovuttaa henkilötietojasi rekisteröintiprosessin aikana. Jos et kuitenkaan anna vaadittuja henkilötietoja, emme ehkä pysty käsittelemään tilaustasi tai emme voi käsitellä sitä kokonaan. Jos uutiskirjetilausta ei vahvisteta 24 tunnin kuluessa, estämme meille välitetyt tiedot. Vahvistuksesi jälkeen tietojasi käsitellään niin kauan kuin olet tilannut uutiskirjeen.

Jos peruutat tilauksen peruuttamalla suostumusilmoituksen, käsittelemme tietojasi, erityisesti sähköpostiosoitettasi, varmistaaksemme, että et saa meiltä enää uutiskirjeitä. Tätä tarkoitusta varten lisäämme sähköpostiosoitteesi ns. estolistalle , mikä tarkoittaa, että et saa meiltä enää uutiskirjeitä. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 momentti. 1 s. 1 lit. c) GDPR täyttääksemme velvollisuutemme toimittaa todisteita, muuten Art. 6 para. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Tässä tapauksessa oikeutettuja etujamme ovat lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen olla lähettämättä sinulle enää luotettavasti uutiskirjeitä.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Lisäksi käsittelemme edellä mainittuja tietoja oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 lit. c) GDPR ja artiklan 6 kohta. 1 lit. f) GDPR. Näissä tapauksissa meillä on oikeutettu etu vaatia vaatimuksia tai puolustautua niitä vastaan.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Ilmoittautuminen tapahtumiin

Jos haluat ilmoittautua yrityksemme järjestämään tapahtumaan, sinun tulee antaa seuraavat tiedot:

  • Etu-ja sukunimi,
  • Yhtiö,
  • sähköpostiosoite ja
  • puhelinnumero.

Käsittelemme tietojasi rekisteröityäksemme tapahtumaan ja sen toteuttamiseen. Tietojesi käsittelyn oikeusperusta tapahtumiin osallistumista varten on Artiklan 6 momentti. 1 virke 1 lit b) GDPR. Tietosi ovat pakollisia ja sitovia sopimuksen tekemisen kannalta. Jos tietoja ei anneta, sopimusta ei voida tehdä tai toteuttaa ilmoittautumisen tai tapahtumaan osallistumisen muodossa. Poistamme tietosi sen jälkeen, kun tallennus ei ole enää tarpeen, tai rajoitamme käsittelyä, jos lakisääteiset säilytysvaatimukset edellyttävät.

Tässä yhteydessä tietosi lähetetään Zoomille (Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd. Suite 600, San Jose, CA 95113, USA, jäljempänä: ”Zoom”) tapahtumaan rekisteröitymistä, tapahtuman lähettämistä varten. tapahtumaan lähetetyt kutsut ja sen toteuttaminen. Jos osallistut suostumusmanager-webinaariin, ”Zoom” käsittelee myös pääsytietojasi, kuten IP-osoitteesi sekä kuva- ja äänitallenteitasi. Oikeusperusta on 6 artiklan 2 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Oikeutettujen etumme liittyy tapahtumiemme tekniseen järjestämiseen. ”Zoom” käsittelee tietojasi myös Yhdysvalloissa. EU:n komissiolla ei ole päätöstä riittävyydestä Yhdysvalloissa. Olemme tehneet niin sanotut vakiotietosuojalausekkeet ”Zoomin” kanssa pakottaaksemme ”Zoom” asianmukaiselle tietosuojan tasolle.

SVoit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Osana rekisteröitymistä johonkin tapahtumaamme, jonka järjestämme yhdessä kumppaniyrityksen kanssa, sinulla on mahdollisuus rekisteröityä uutiskirjeemme ja vastaavan kumppaniyrityksen uutiskirjeen tilaajaksi. Yhteistyökumppanit ilmoitetaan asianmukaisessa lomakkeessa ennen rekisteröitymistä. Näissä tapauksissa välitämme henkilökohtaiset nimesi (kuten etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) uutiskirjeen lähettämistä varten kumppaniyritykselle, mikä on kuvattu tarkemmin suostumuksessa. Oikeusperusta on 6 artiklan mukainen suostumuksesi. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Lisätietoja uutiskirjeemme lähettämisen yhteydessä tapahtuvasta tietojenkäsittelystä löytyy ”Sähköpostimarkkinointi” -osiosta. Tietoja kunkin kumppaniyrityksen tietojenkäsittelystä löydät kumppanimme tietosuojatiedoista.

Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käsittelyyn uutiskirjeen vastaanottamista varten Voit peruuttaa tämän milloin tahansa joko napsauttamalla suoraan uutiskirjeen tilauksen peruutuslinkkiä tai lähettämällä meille viestin ”Vastuullinen” -kohdassa annettujen yhteystietojen kautta. Tämä ei vaikuta suostumuksesi perusteella tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen peruuttamishetkeen asti.

Maksupalveluntarjoaja (PSP)/maksupalveluntarjoaja

PayPal

Verkkosivustollamme tarjoamme sinulle maksun ”PayPalin” kautta. Tämän maksupalvelun tarjoaja on PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä ”PayPal”). Maksaaksesi sinun tulee kirjautua sisään PayPal-tilillesi. PayPal käsittelee PayPalille antamasi maksutiedot maksun käsittelyä varten. Lisätietoja PayPalin suorittamasta tietojenkäsittelystä on saatavilla täältä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full .

Jotta voimme kohdentaa maksusi, käsittelemme toimitus-/laskutusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi maksutavan. Poistamme tässä yhteydessä syntyvät tiedot sen jälkeen, kun säilytys ei ole enää tarpeen, tai rajoitamme käsittelyä, jos niillä on lakisääteisiä säilytysvelvoitteita. Pakollisten kaupallisten ja verosäännösten vuoksi olemme velvollisia säilyttämään osoite-, maksu- ja tilaustietosi enintään kymmenen vuoden ajan. Kahden vuoden kuluttua sopimuksen päättymisestä rajoitamme käsittelyn ja rajaamme käsittelyn olemassa olevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen.

Oikeusperusta on 6 artiklan 2 kohta. 1 s. 1 lit. b) GDPR. Maksutietojesi antaminen on välttämätöntä ja pakollista sopimuksen tekemisen ja täytäntöönpanon kannalta. Jos maksutietoja ei anneta, ei ole mahdollista tehdä ja/tai toteuttaa sopimusta ”PayPal”-maksutavalla.

Osto laskulla

Kun kyseessä on ”tiliostos”, varaamme oikeuden välittää tilauksen yhteydessä antamasi tietosi ulkopuolisille yrityksille (esim. Verband der Vereine Creditreform eV, Hellersbergstraße 12, D-41460 Neuss) suorittamista varten luottotarkastus. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Oikeutettujen etumme on petosten ehkäisy ja maksuhäiriöriskien välttäminen, koska maksamme ennakkoon ”tilin ostosta”.

Käsittelemme pankkisi meille lähettämiä tietoja osana ”tiliostos” -maksuprosessia laskun vahvistamista varten. Tämän käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. b) GDPR. Maksutietojesi antaminen on välttämätöntä ja pakollista sopimuksen tekemisen ja täytäntöönpanon kannalta. Jos maksutietoja ei anneta, sopimusta ei voida tehdä ja/tai toteuttaa ”tiliostolla”. Poistamme tässä yhteydessä syntyvät tiedot sen jälkeen, kun säilytys ei ole enää tarpeen, tai rajoitamme käsittelyä, jos niillä on lakisääteisiä säilytysvelvoitteita. Pakollisten kaupallisten ja verosäännösten vuoksi olemme velvollisia säilyttämään osoite-, maksu- ja tilaustietosi enintään kymmenen vuoden ajan. Kahden vuoden kuluttua sopimuksen päättymisestä rajoitamme käsittelyn ja rajaamme käsittelyn olemassa olevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen.

Voit vastustaa käsittelyä, jos käsittely perustuu pykälän 6 momenttiin. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

raidat

Luottokorttimaksuvaihtoehdot on integroitu ”Stripen” kautta (palveluntarjoaja on Stripe Inc., Townsend Street, San Francisco, CA 94103, USA, jäljempänä ”Stripe”). Jos valitset jonkin mainituista maksutavoista, varausprosessin aikana antamasi maksutiedot ja varauksesi tiedot välitetään ”Stripelle” maksun käsittelyä varten. Käsittely tapahtuu pykälän 6 momentin perusteella. 1 s. 1 lit. b) GDPR. Maksutietojen antaminen on välttämätöntä ja pakollista sopimuksen tekemisen ja täytäntöönpanon kannalta. Jos maksutietoja ei anneta, on luottokortilla mahdotonta tehdä ja/tai toteuttaa sopimusta. Osana tietojenkäsittelyä tietosi välitetään myös Yhdysvaltoihin. Yhdysvalloille ei ole tehty riittävyyttä koskevaa päätöstä. Kuitenkin ”Stripen” kanssa tehtiin niin sanotut vakiosopimuslausekkeet, jotta ”Stripe” velvoitettiin tarjoamaan asianmukainen suojan taso. Lisätietoja tietosuojasta ja Stripen säilytysajasta löytyy osoitteesta: https://stripe.com/de/privacy .

Luottokorttimaksu

Välitämme maksun käsittelyä varten luottokorttimaksuun tarvittavat maksutiedot maksun toimeksiantaneelle pankille tai toimeksiantajallemme maksu- ja laskutuspalveluntarjoajalle. Käsittely tapahtuu pykälän 6 momentin perusteella. 1 s. 1 lit. b) GDPR. Maksutietojesi antaminen on välttämätöntä ja pakollista sopimuksen tekemisen ja täytäntöönpanon kannalta. Jos maksutietoja ei anneta, on sopimuksen tekeminen ja/tai toteuttaminen luottokorttimaksulla mahdotonta. Maksujen käsittelyyn tarvittavat tiedot välitetään turvallisesti ”SSL”-menettelyn kautta ja niitä käsitellään yksinomaan maksujen käsittelyä varten. Poistamme tässä yhteydessä syntyvät tiedot sen jälkeen, kun säilytys ei ole enää tarpeen, tai rajoitamme käsittelyä, jos niillä on lakisääteisiä säilytysvelvoitteita. Pakollisten kaupallisten ja verosäännösten vuoksi olemme velvollisia säilyttämään osoite-, maksu- ja tilaustietosi enintään kymmenen vuoden ajan. Kahden vuoden kuluttua sopimuksen päättymisestä rajoitamme käsittelyn ja rajaamme käsittelyn olemassa olevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen.

Oikeudellinen täytäntöönpano / osoitteen määrittäminen / perintä

Mikäli maksua ei suoriteta, pidätämme oikeuden luovuttaa tilauksen aikana annetut tiedot asianajajalle ja/tai ulkopuolisille yrityksille osoitteen määrittämistä ja/tai lainvalvontaa varten. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Oikeutettujen etumme ovat petosten ehkäisy ja maksukyvyttömyysriskien välttäminen. Lisäksi voimme luovuttaa tietojasi varmistaaksemme, että oikeuksiamme ja tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaneidemme, työntekijöidemme ja/tai verkkosivustomme käyttäjien oikeuksia käytetään ja käsittely on tässä suhteessa välttämätöntä. Emme missään tapauksessa myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Meillä on oikeutettu etu käsittelyyn lainvalvontatarkoituksiin. Poistamme saadut tiedot sen jälkeen, kun tallennus ei ole enää tarpeen, tai rajoitamme käsittelyä, jos niillä on lakisääteisiä säilytysvaatimuksia.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

isännöinti

Käytämme palveluntarjoajan PlusServer GmbH:n (Hohenzollernring 72, 50672 Köln, Saksa) ulkoisia isännöintipalveluita, jotka palvelevat seuraavia palveluita: infrastruktuuri- ja alustapalvelut, laskentakapasiteetti, turvallisuus ja tekniset ylläpitopalvelut. Näitä tarkoituksia varten käsitellään kaikkia tietoja – mukaan lukien kohdassa ”Web-sivustomme käyttö” mainitut pääsytiedot – joita tarvitaan verkkosivustomme toiminnan ja käytön kannalta. Käsittelyn oikeusperusta on Artiklan 6 kohta. 1 s. 1 lit. f) GDPR. Ulkopuolisten isännöintipalveluiden avulla pyrimme toimittamaan verkkosivustomme tehokkaasti ja turvallisesti.

Voit vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa erityistä tilannettasi johtuvista syistä. Voit lähettää meille vastalauseen ”Vastuu”-osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Kolmannen osapuolen sisällön integrointi

Kolmannen osapuolen sisältö, kuten videot tai grafiikka muilta verkkosivustoilta, on integroitu verkkosivustoon. Tämä integrointi edellyttää aina, että tämän sisällön tarjoajat (”kolmannen osapuolen tarjoajat”) havaitsevat käyttäjien IP-osoitteet. Koska ilman IP-osoitetta he eivät voi lähettää sisältöä kyseisen käyttäjän selaimeen. IP-osoite vaaditaan siksi tämän sisällön näyttämiseen. Kerromme sinulle alla verkkosivustollamme tällä hetkellä käytettävistä ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluista ja käsittelystä yksittäisissä tapauksissa sekä olemassa olevista vastustus- tai peruutusvaihtoehdoistasi.

kalenteri

Henkilökohtaisen tapaamisen tai suostumusten hallintaalustamme esittelyn valitsemiseen ja järjestämiseen käytämme Calendly, LLC:n, 3423 Piedmont Road NE, Atlanta, GA 30305-1754, Yhdysvallat (jäljempänä ”Calendly”) online-kalenteria. widget on integroitu. Kun vierailet verkkosivustolla, kohdassa ”Web-sivustomme käyttö” mainitut tiedot välittyvät ”Calendlylle” widgetin kautta, vaikka et varaisikaan aikaa. Widgetin kautta ajan sopiakseen sinun tulee valita tapaamisen kesto, päivämäärä ja aika sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi tai Skype-nimi ja aihe. Calendly käsittelee myös näitä tietoja. Ajanvarauksen jälkeen saat automaattisesti generoidun sähköpostin, jossa on syöttämäsi tiedot. Käsittelemällä tietoja widgetin kautta pyrimme helpottamaan ajanvarausta kanssamme. ”Calendly” käsittelee tietojasi mainontaa, markkinatutkimusta ja/tai tarjouksensa tarpeisiin perustuvaa suunnittelua varten. Tietojesi käsittelyn oikeusperuste Calendlyn käytön yhteydessä on Artiklan 6 kohdan mukainen suostumuksesi. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Jos et halua varata aikaa meille ”Calendlyn” kautta, ota meihin yhteyttä nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella. Lisätietoa yrityksemme suorittamasta tietojenkäsittelystä yhteydenoton yhteydessä löydät kohdasta ”Yhteydenotto yritykseemme”. ”Calendly” käsittelee myös osaa tiedoista Yhdysvalloissa. EU:n komissiolla ei ole päätöstä tietojen siirrosta Yhdysvaltoihin. Oikeusperusta lähettämiselle Yhdysvaltoihin on suostumuksesi artiklan 49 kohdan mukaisesti. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Lisätietoja ”Calendlyn” suorittaman käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta sekä ”Calendlyn” säilytysajasta löytyy tietosuojaselosteesta osoitteessa https://calendly.com/de/privacy .

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn ja siirtoon kolmansiin maihin milloin tahansa avaamalla suostumustyökalun verkkosivuston vasemmassa alakulmassa olevasta kuvakkeesta ja poistamalla valinnan Lisäasetukset-kohdasta. Käsittelyn laillisuus säilyy ennallaan, kunnes peruutus on toteutettu.

Google kääntäjä

Tämä verkkosivusto käyttää Googlen ”Google Kääntäjää” (Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Faksi: +353 (1) 436 1001 ja Google, LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, jäljempänä ”Google”) yksittäisten sanojen, lauseiden ja verkkosivuston kääntämiseksi muille kielille. Tätä tarkoitusta varten ”Google” käyttää niin kutsuttuja ”evästeitä” (katso ”Seuranta”-osio) ja muodostaa yhteyden ”Google”-palvelimiin. Evästeiden avulla ”Google” käsittelee ”Web-sivustomme käyttö” -osiossa mainittuja tietoja – erityisesti IP-osoitteesi ja sen, että olet käynyt verkkosivustollamme – näyttääkseen sinulle käännöksen verkkosivustostamme. Jos olet rekisteröitynyt ”Googlen” käyttäjäksi, Google voi liittää käyntisi verkkosivustollamme käyttäjätiliisi ja tarvittaessa luoda käyttäjäprofiileja eri sovelluksiin. Tarvittaessa ”Google” käsittelee tietojasi mainontaa, markkinatutkimusta ja/tai verkkosivustonsa tarpeisiin perustuvaa suunnittelua varten. Käsittelyn oikeusperusta on GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 kohdan a) mukainen suostumuksesi. ”Google” käsittelee myös osaa tiedoista Yhdysvalloissa. EU:n komissiolla ei ole päätöstä tietojen siirrosta Yhdysvaltoihin. Oikeusperusta Yhdysvaltoihin lähettämiselle on GDPR:n artiklan 49 (1) kappaleen 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumuksesi. Google-kääntäjään liittyvät tietosi poistetaan 24 kuukauden kuluttua. Lisätietoja tietosuojasta ja säilytysajasta on osoitteessa http://www.google.de/intl/de/policies/privacy .

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn ja siirtoon kolmansiin maihin milloin tahansa avaamalla suostumustyökalun verkkosivuston vasemmassa alakulmassa olevasta kuvakkeesta ja poistamalla valinnan Lisäasetukset-kohdasta. Käsittelyn laillisuus säilyy ennallaan, kunnes peruutus on toteutettu.

Youtube videot

Sivustolla käytämme laajennuksia video-alustalta ”YouTube.de” tai ”YouTube.com”, YouTube LLC:n tarjoama palvelu (pääkonttori osoitteessa 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA; jäljempänä ”YouTube”). , josta ”Google” (Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Faksi: +353 (1) 436 1001) on vastuussa tietosuojalainsäädännöstä. Käsittelemällä tietoja laajennusten kautta pyrimme sisällyttämään visuaalista sisältöä (”videoita”), jotka olemme julkaisseet ”Youtube.de”- tai ”Youtube.com”-sivustoilla myös tälle verkkosivustolle. Kaikki videot on integroitu ”laajennetussa tietosuojatilassa”, eli mitään tietoja sinusta käyttäjänä ei siirretä ”YouTubeen”, jos et toista videoita. Kun toistat videoita verkkosivustollamme, ”YouTube” saa tiedon, että olet siirtynyt verkkosivustomme vastaavalle alasivulle. Lisäksi osa ”Web-sivustomme käyttö” -osiossa mainituista tiedoista välitetään ”Googlelle”. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako ”YouTube” käyttäjätilin, jonka kautta olet kirjautunut sisään, vai onko käyttäjätiliä puuttunut. Jos olet kirjautunut Googleen, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että sinut yhdistetään profiiliisi ”YouTubessa”, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. ”YouTube” tallentaa tietosi käyttöprofiileina ja käsittelee niitä riippumatta siitä, onko ”Googlella” käyttäjätiliä mainontaa, markkinatutkimusta ja/tai verkkosivustonsa tarpeisiin perustuvaa suunnittelua varten. Käsittelyn oikeusperusta on GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 kohdan a) mukainen suostumuksesi. ”Google” käsittelee myös osaa tiedoista Yhdysvalloissa. EU:n komissiolla ei ole päätöstä tietojen siirrosta Yhdysvaltoihin. Oikeusperusta Yhdysvaltoihin lähettämiselle on GDPR:n artiklan 49 (1) kappaleen 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumuksesi. Lisätietoja ”YouTuben” suorittamasta käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta sekä säilytysajasta ”YouTubessa” löytyy tietosuojaselosteesta osoitteessa https://policies.google.com/privacy .

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn ja kolmansien maiden siirtoihin milloin tahansa avaamalla suostumustyökalun verkkosivuston vasemmassa alakulmassa olevasta kuvakkeesta ja poistamalla valinnan Lisäasetukset-kohdasta. Käsittelyn laillisuus säilyy ennallaan, kunnes peruutus on toteutettu.

Tilastolliset, analyyttiset ja markkinointipalvelut

Käytämme kolmannen osapuolen palveluita tilasto-, analyysi- ja markkinointitarkoituksiin. Tällä tavalla voimme tarjota sinulle käyttäjäystävällisen ja optimoidun verkkosivuston käytön. Kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä, pikseleitä, selaimen sormenjälkiä tai muita seurantatekniikoita palveluidensa hallintaan. Kerromme sinulle alla verkkosivuillamme tällä hetkellä käytettävistä ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluista sekä yksittäisten tapausten käsittelystä ja olemassa olevista peruutusvaihtoehdoistasi.

etracker

Käytämme verkkoanalyysipalvelua ”eTracker” (eTracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hampuri, Saksa) kävijöiden pääsyn, sivujen näyttökertojen, latausten, aiemmin vierailtujen verkkosivustojen tilastolliseen arviointiin sekä hakukoneissa tehtyjen merkintöjen onnistumisen mittaamiseen. ”eTracker” -työkalu käyttää teknologioita, kuten ”seurantapikseleitä” ja ”sormenjälkiä” keräämään, analysoimaan ja luokittelemaan käyttäjän laitteen tuottamaa saapuvaa tietoa verkkosivustomme käytöstä ja vuorovaikutuksesta verkkosivustomme kanssa sekä pääsytietoja, erityisesti IP-osoitetta. osoite, selaintiedot aiemmin vierailluilla verkkosivuilla sekä palvelinpyynnön päivämäärä ja kellonaika hakukoneissa olevien mainosten tilastollista analyysiä ja kantaman mittaamista varten. Käytämme ”eTracker”-laajennuksessa, jossa IP-osoitteita käsitellään edelleen lyhennetyssä muodossa, jotta niiden yhdistäminen suoraan henkilöihin olisi vaikeampaa. Oikeusperustana on 6 artiklan mukainen suostumuksesi. 1 s. 1 lit. a) GDPR. Lisätietoja tietosuojasta ja säilytysajasta ”eTrackerissa” on osoitteessa: https://www.etracker.com/datenschutz/.

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa avaamalla suostumustyökalun verkkosivuston vasemmassa alakulmassa olevasta kuvakkeesta ja poistamalla valinnan Lisäasetukset-kohdasta. Käsittelyn laillisuus säilyy ennallaan, kunnes peruutus on toteutettu.

Kolmannen osapuolen luettelo

Tällä verkkosivustolla käytetään seuraavia kolmannen osapuolen tarjoajia:

keksit

Tällä verkkosivustolla käytetään erityisesti seuraavia evästeitä: