Uutiskirje 10/2021

Indeksointirobotin päivitykset

Viimeisimmän päivityksemme myötä painopiste on jälleen indeksointirobotissamme. Indeksointirobotti on nyt entistä perusteellisempi ja seuraa verkkosivuston alasivuja entistä tarkemmin. Samoin indeksointirobotin tulokset voidaan vihdoin viedä PDF-muodossa ja olemme lisänneet lisätarkistuksia esimerkiksi kolmansien maiden siirtoihin.

Lisäksi indeksointirobotin ohjausta on parannettu: CMP:n indeksointirobotin asetuksissa voidaan nyt asettaa esimerkiksi niin, että uudet palveluntarjoajat lisätään ensin odotuslistalle eikä heti normaaliin palveluntarjoajaluetteloon. . Lisäksi evästeet voidaan nyt erottaa verkkotunnuksen mukaan, mikä on erityisen hyödyllistä asiakkaille, jotka käyttävät samaa CMP-koodia useilla verkkotunnuksilla. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, palveluntarjoajien luettelo näyttää nyt myös viimeisimmät löydöt, mikä helpottaa palveluntarjoajan löytämisen paikkaa.

Parannettu automaattinen estokoodi

Indeksoijan lisäksi olemme tässä kuussa parantaneet erityisesti automaattista estokoodia. Koska monet asiakkaat suosivat sitä, olemme parantaneet erityisesti käyttömukavuutta ja latausaikaa: Aiemmin ”olennaisten” tai ”toiminnallisten” palveluntarjoajien kanssa oli usein ongelmia, jotka CMP esti epäsuotuisasti, joten sen pitäisi nyt olla paljon helpompaa. tällaisten palveluntarjoajien kanssa työskentelemään.

Webinaarit marraskuussa

TTDSG:n verkkosivustoille joulukuusta alkaen tulevien monien innovaatioiden vuoksi tarjoamme lisää webinaareja marraskuussa. Nämä ovat:

 • Webinaari: TTDSG ja tietosuojan nykyinen kehitys
  9.11.2021 – klo 15.00
  Rekisteröintiä varten
 • Webinaari: Suostumuksenhallintaohjelman käyttö Google TagManagerin ja Googlen suostumustilan kanssa
  10.11.2021 klo 15.00
  Rekisteröintiä varten

Lisää uusia ominaisuuksia ja muutoksia

 • Parannettu lokisovellusliittymä
 • tietokerroksen parannuksia
 • Parempi tuki vammaisille näkymille
 • Laajenna kumppanilinkit automaattisesti
 • … ja paljon enemmän.
 

Pysyä ajan tasalla!

tilaa uutiskirje