Uusi, Videot

Webinaari: Googlen suostumustila v2


Webinaari aiheesta ”Google Consent Mode v2” pidettiin 27. helmikuuta 2024.

PDF webinaariin löytyy täältä ladattavaksi .

Seuraavista aiheista keskusteltiin:

 • Google Consent Mode v2:n esittely ja keskeiset näkökohdat:
  • Selkeä esittely Google Consent Mode v2:n käyttöön ja tärkeimmistä faktoista.
 • Googlen uudet vaatimukset yrityksellesi:
  • Mitä uudet Google Consent Mode v2 -vaatimukset tarkoittavat ja miten ne vaikuttavat verkkosivustoosi ja sovellukseesi.
 • Lakisääteisten ja teknisten vaatimusten täytäntöönpano:
  • Yksityiskohtaiset ohjeet lakisääteisten ja teknisten vaatimusten toteuttamiseksi.
  • Google Consent Mode v2:n onnistuneeseen integrointiin vaadittavat vaiheet.

yleiskatsaus

Kaikki puhuvat Google Consent Mode v2:sta. Maaliskuusta 2024 alkaen Google edellyttää, että kaikki verkkosivustot ja sovellukset käyttävät Googlen suostumustilaa v2. Tätä varten on tärkeää, että sinulla on Googlen sertifioima CMP. suostumusmager on jo yksi Googlen sertifioimista CMP:istä.

Mutta mitä tämä oikeastaan ​​tarkoittaa sinulle mainostajana tai verkkosivuston ylläpitäjänä?

Koska monet ovat edelleen epävarmoja ja heillä on kysyttävää Googlen uusista vaatimuksista – kuten siitä, miten ne vaikuttavat yritykseesi tai miten ne toteuttavat lakisääteisiä ja teknisiä vaatimuksia – tavoitteenamme oli selkeyttää tätä webinaaria.


lisää kommentteja

EDPB opinion on pay or consent model
Oikein, Uusi

EDPB :n äskettäinen päätös ”Suostumus tai maksa” -malleista verkkoalustoille

Alankomaiden, Norjan ja Saksan (Hamburgin) sääntelyviranomaiset ovat pyytäneet Euroopan tietosuojaneuvostolta ( EDPB ) lausuntoa siitä, voivatko suuret verkkoalustat käyttää käyttäytymiseen perustuvassa mainonnassa ”suostumus tai maksa” -malleja pätevästi ja vapaaehtoisesti. käyttäjän suostumus. Taustalla oli Metan lokakuussa 2023 lanseeraama tilausmalli, jossa käyttäjillä on mahdollisuus joko maksaa kuukausimaksua Metan palvelujen käytöstä ilman mainontaa tai käyttää palveluita ilmaiseksi ja […]
New regulations US 2024
Oikein

Yhdysvaltain uudet tietosuojalait astuvat voimaan vuonna 2024: Päivitä Yhdysvaltoihin liittyvät tietosuoja-asetukset

Yhdysvalloissa uudet tietosuojalait tulevat voimaan vuoden 2024 toisella puoliskolla – Floridassa, Texasissa, Oregonissa ja Montanassa . Yritysten, jotka toimivat näissä osavaltioissa tai joilla on asiakkaita näissä osavaltioissa, on tarkistettava tietosuojakäytäntönsä varmistaakseen, että ne noudattavat uusia tietosuojalakeja. Helpottaaksemme tätä prosessia, tässä artikkelissa selitämme ensin, mistä hallintapaneelista löydät Yhdysvaltoihin liittyvät tietosuoja-asetukset lakeille, jotka ovat jo tulleet voimaan […]