SEA-päällikkö haettu (m/p/d)


Mikä hätänä?

Verkossa kotona ja siksi uusi SEA Manager (m/f/d)

Suostumusten hallintaalusta on ohjelmisto, jota verkkosivustojen ylläpitäjät tai verkkosovellusten tarjoajat käyttävät saadakseen ja tallentaakseen kävijöiden tietosuojasuostumuksen ennen kuin käyttäjätietoja voidaan kerätä. Vierailija antaa siis suostumuksensa.

Ilahdumme uusista asiakkaista joka päivä, mikä tekee meistä alan nopeimmin kasvavan yrityksen. Ja jotta se pysyisi sellaisena, etsimme ranskalaisille kollegoillemme sopivaa SEA Manageria.

Oletko innostunut, ennakkoluuloton ja odotat innolla kasvua kanssamme? Tule sitten osaksi tiimiämme!

mitä voit siirtää

 • Luot, seuraat ja optimoit SEA-kampanjoitamme Googlessa ja Facebookissa. Sinulla on paljon vapautta ja ota vastuu kampanjoistasi.
 • Suoritat säännöllisesti testejä suorituskyvyn maksimoimiseksi ja betaversioiden ja uusien hakukoneominaisuuksien käyttöönottamiseksi.
 • Työskentelet jatkuvasti Googlen tehokkuuden parissa ja optimoit tuotesyötteitä.
 • Teet markkina- ja kilpailuanalyysejä, seuraat ajankohtaisia trendejä ja annat vauhtia tuotevalikoimaamme.
 • Ideoillasi ja halullasi optimoit tehokkuusmarkkinointistrategiamme ja edistät verkkomarkkinointiamme.

mitä tuot

 • Olet suorittanut menestyksekkäästi koulutuksesi tai opinnot liike-elämän, markkinoinnin tai vastaavan alan alalta ja sinulla on usean vuoden SEA-kokemus, mieluiten B2B-ympäristössä.
 • Sinulla on intohimo numeroihin ja verkkomarkkinoinnin maailmaan.
 • Olet erittäin varma Excelin ja Google Ads Editorin käytössä. Tunnet olosi kotoisaksi Google Adsissa, Google Shoppingissa ja Facebookissa.
 • Ihannetapauksessa sinulla on kokemusta syötteiden hallinnasta ja automatisoidusta kampanjanhallinnasta.
 • Ihannetapauksessa ranska on äidinkielesi, mutta voit vaihtaa ajatuksia myös englanniksi tai saksaksi
 • Olet aktiivinen, tiimipelaaja ja nautit vastuullisista tehtävistä.

Mikä tekee meistä erityisiä?

Elänyt vakaumuksemme, että parhaat tulokset syntyvät siellä, missä jokainen voi kehittyä optimaalisesti. Siksi työskentelemme korkealla henkilökohtaisella vastuulla ja joustavuudella: ketterästi, monialaisesti ja kasvuhakuisesti. Olipa kyseessä etä- tai toimistotyö, osa- tai kokopäivätyö – työskentelet sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Jos se kuulostaa sinulta, odotamme innolla hakemustasi. Yhteyshenkilösi on CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


lisää kommentteja

Uusi

Uutiskirje 05/2024

Uusi integraatio Slackille, MS Teamsille ja muille Nykyisen päivityksen myötä järjestelmässä on nyt saatavilla uusi integrointitoiminto Slackin, MS Teamsin, Zapierin ja n8n:n kanssa. Toiminto ilmoittaa sinulle kätevästi Slackissa, Teamsissä tai missä tahansa muussa työkalussa tärkeistä muutoksista ja uutisista (esim. löydetyistä uusista evästeistä) CMP-tililläsi. Sinun ei enää tarvitse kirjautua aktiivisesti CMP:hen tarkistaaksesi päivitykset. Järjestelmä lähettää sinulle […]
Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Kenraali, Uusi, Videot

Webinaari: Google Consent Mode v2 Googlen ja consentmanager kanssa

Liity eksklusiiviseen verkkoseminaariimme, jota isännöi consentmanager yhteistyössä Googlen kanssa 12. kesäkuuta 2024 klo 11.00 CET. Uusimpia Googlen vaatimuksia koskevien tietojen suuren kysynnän vuoksi tämä webinaari auttaa sinua ymmärtämään paremmin Google Consent Mode v2. Dennis Gingele Googlesta ja Jan Winkler consentmanager esittelevät tarvitsemasi olennaiset faktat ja taustat. Työskenteletpä sitten digitaalisen markkinoinnin parissa, verkkosivujen ylläpitäjänä tai vaatimustenmukaisuuden […]